Wat is een Lark mobiel huis?

Elk mobiel huis van Lark is gemaakt volgens de techniek van de houtskeletbouw. Vandaag de dag worden er gezinswoningen en zelfs volledige wijken gebouwd gebruik makende van dezelfde technologie. Het enige verschil met een mobiele woning is dat ze hun belangrijkste functie behouden – ze zijn niet permanent aan de grond verankerd.
Is een mobiel huis een 4-seizoens woning?

Per definitie is een mobiel huis een seizoenshuis; maar dank zij een geschikt systeem van bijkomende thermische isolatie, kunnen we een huis bouwen dat geshikt is voor comfortabel gebruik het ganse jaar door. Het bijkomende isolatiesysteem wordt gekozen naar gelang het doel van de woning en de klimaat omstandigheden waarin het gebruikt zal worden.
Hoe worden Lark huizen verwarmd?

We bieden verschillende mogelijkheden van verwarmingssystemen aan. Gas verwarming op basis van een Hoogrendements combiketel met geslotenverbrandingskamer. De ketel kan worden ingesteld volgens het gebruikte type gas. Dit maakt het mogelijkde ketel aan te sluiten op het aardgasnetwerk maar je kanook propaan/butaan gebruiken. Een 2e mogelijkheid is electrische verwarming , bvb convectoren of stralingsradiatoren in combinatie met eenboilr van 80L met bedieningsoptie via de smartphone. Bijkomend kan je kiezen voor een moderne vloerverwarming. Niet vergeten, Lark huizen zijn volwaardige huizn. Alle mogelijkheden die we aanbieden worden ook gebruikt in de traditionele bouw.
Doen we transport?

We vinden het belangrijk dat onze klanten zo weinig mogelijk zorgen hebben. Een aankoop zou plezant en zorgeloos moeten zijn. Transport is een van de onderdelen in dit proces en we heben het grondig aangepakt. Een speciaal opgeleide afdeling van Lark heeft een vloot van trucks die onze huizen overal in de wereld veilig aflevert, elke dag opnieuw.
Hoe leveren we een huis?

Lark huizen worden met de grootste zorg gebouwd, volledig binnen in een fabriekshall volgens een technologisch defenieert proces.. Eens klaar volgt er een kwaliteitscontrole waarbi meer dan 300 punten gecheckt worden. Als het klaar bevonden is voor vertrek na de controle, wordt het geladen. Het komt aan bij de klant, klaar voor gebruik. Het enige wat rest is het op een goed voorbereide plaats te zetten en aan te sluiten
Hoe moet je een staanplaats voorbereiden?

Er zijn verschillende mogelijkheden om een terrein voor te bereiden, en deze hangen of van het soort terrein. Mobiele woningen moeten op een stevig, hard oppervlak ( bvb beton) geplaatst worden zodat er voldoende steun aan het huis gegeven kan worden. Afhankelijk van de omstandigheden kan een betonplaat geplaatst worden, betonstrips of betonblokken speciaal hiervoor ontworpen. Na de keuze van zijn woning krijgt de klant een plan met de plaatsen waar gestut moet worden en waar de aansluitingen zich bevinden. Zo kan je het terrein perfect voorbereiden. Natuurlijk kan op elk moment gerekend worden op advies en steun van onze technische dienst.
Waar kan je een Lark huis bezeken?

De eerste indruk is zeer belanrijk en daar zijn we ons van bewust. Daarom noigen weu van harte uit onze fabriek in Darlowo, waar we verschillende modellen uit onsgamma tenteenstellen, te komen bezoeken. Onze adviseurs kunnen jullie dan in detail vertellen welke maerialen en technologieen er in onze huizen gebruikt worden.
Hoelang duurt de produktie?

Een woning bouwen gebeut volgens een vast productieproces en neemt dus telkens ongeveer evenveel tijd. De levertermijn hangt af van hoeveel huizen er op dat moment in het orderboek staan. De excate datum kan worden overeengekomen bij de bestelling. Men kan ervan uit gaan dat de levertermijn tussen de 3 en de 6 maand ligt.
Wat zijn de betalingsvoorwaarden.?

Nadat er een model gekozen werd, alle technische details enopties besproken werden komen we aan de betalingsvoorwaarden. Een voorschot van 30% start het productieproces en dan kan ook een exactie leverdatum gegeven worden. Als het huis klaar is om geleverd te worden, moet het saldo worden betaald en dan vertrekt het huis naar zijn nieuwe eigenaar. Ook in gevanlvan leasing werkt dit zo. 30% voorschot moet gestort worden op de rekening van de firma. De voorwaarden van het leasing contract worden besproken tussen de klant en de leasingmaatschappij. Natuurlijk kunnen we U ook helpen het beste leasingaanbod te vinden.