Een perfect samengestelde module, ontworpen voor ontspanning op het hoogste niveau. Dit is ook de perfecte Spa voor in de tuin bij U thuis maar ook in de touristische industrie verhoogt een Lark Spa de aantrekkingskracht. Wel doordachte oplossingen die ontspanning garanderen en voor een perfecte balans tussen lichaam en geest zorgen, in harmonie met de natuur.

Muren en vloer

De wanden en de vloer zijn gemaakt uit hoogwaardige HPL plaatmateriaal die er door hun eigenschappen voor zullen zorgen dat de unit er lang netjes en nieuw zal laten uitzien. Daarenboven zorgt de antislip afwerking van de vloerplaten voor een maximaler gebruiksveiligheid.

– slijtvast – impactbestendig
– kras bestendig
– antibacteriële eigenschappen
– bestand tegen hoge temperaturen HPL platen zijn zeer gemakkelijk te onderhouden.

Met een doek schoon wrijven en afspoelen met warm water.

Sauna

De binnenzijde van de sauna is bedekt met elzenhout met een speciaal horizontaal profiel voor softline sauna’s. We gebruiken enkel geselecteerd , homogeen elzenhout van de hoogste A+ kwaliteit om te plaatsen in onze sauna’s. De banken zijn gemaakt uit A+ klasse Elzenhout zonder knopen. Verluchting in de cabine gebruikt het principe van de zwaartekracht. Een precies geplaatse aanvoeropening voor koude lucht en correct geplaatste afvoer zorgen voor een efficiënte verluchting. Deze unieke ervaring wordt verstevigd dor decoratieve LED verlichting.

Jacuzzi

Het Wellis Manhattan-bad is uitgerust met een modern lichaamsmassagesysteem voor 2 personen. In totaal 28 lucht-water sproeiers in combinatie met een krachtige 3HP pomp en aromatherapie en ontspannende LED-verlichting zullen spanning en stress zeker neutraliseren. Meer veeleisende gebruikers zullen verlichting vinden dankzij hun favoriete muziek die uit de ingebouwde luidsprekers stroomt. Manhattan 2018 heeft drie fonteinen die de ontspanningservaring versterken.

Techniek Kamer

VELIS EVO is een snelle waterverwarmer in een Italiaans design. De ECO EVO optie van Coretech baseert zich op uw dagelijkse gewoontes om enkel warm water aan te maken wanner U het nodig heeft. Dit bespaart energie en vermindert de kosten.

3D-wandeling

SMART Blue – Tech touch panel – een intelligente en intutief paneel voor eenvoudige warmteregeling met informatie over de watervoorbereiding voor de eerste douche.

 

worpen

DOWNLOAD DE CATALOOG

Alles in een oogopslag. Download en ontdek e nieuwste Lark cataloog 2021/22

DOWNLOAD DE CATALOOG
OFFERTE AANVRAGEN

Vul het aanvraagformulierinen laat ons de offerte opmaken voor uw droomhuis

OFFERTE AANVRAGEN
Lark Mobile Home Factory. Polish Factory of Mobile and Prefabricated Houses ”Lark Leisure Homes” Sp. z o.o.

Sowińskiego 12a, 76-150 Darłowo, Poland
NIP: 499 065 22 86

Phone: +48 94 314 9700
E-mail: biuro@larkfactory.com