De idee een fabriek te starten is geboren uit een passie voor reizen en vele jaren hotel ervaring. Na meer dan 5 jaar voorbereiden en het bezoeken van de leidende fabrieken wereldwijd, werd de modernste fabriek van mobiele en houtskeletbouw woningen in Centraal en Oost Europa gelanceerd. We heebn verschillende technologische en structurele oplossingen ontwikkeld en gepatenteerd die tot dusver nog niet in de sector van de mobiele woningen toegepast werden. Dit heeft ons toegestaan om van in het begin een wereldwijd competitief voordeel op te bouwen voor de Lark producten, dit door vakmanschap, duurzaamheid en gebruiksgemak.

Oost west, Lark best…. Sinds vele jaren vervullen droen van mensen, dit met enorme passie en engangement. Dromen van een huis dat de basis is van een familie, van rust en herinneringen. Een huis waar we ons goed voelen, een huis dat bescherming biedt, een huis dat een een gegarandeerd lang leven zal hebben.

Momenteel leveren we in bijna 40 landen. We zijn een leider in West en Centraal Europa. LArk’saanbod omvat mobiele woningen, modulaire woningen, sanitaire units en Wellness units. We zijn experten in de bouw van houtskeletbouw, een technologie gewaardeerd wereldwijd voor zijn duurzaamheid en produktiesnelheid. Terwijl we de hoogste productiestandaard hoog houden, beantwoorden we aan de noden van de markt en leveren we ongeziene kwaliteit.

Lark is een goed gecoördineerd team met eenpassie voor het leven en werk. Ieder van ons legt zijn hart in de dagelijke taken en dat met de grootste toewijding, wetende dat onze klanten dit van ons verwachten. We hebben blijvende en vriendschappelijke contacten opebouwd met al onze klanten, overal in de wereld. We staan ten allen tijde klaar om te helpen, om te adviseren en te ondersteunen in de lastige keuze naar de juiste woning, en de personalisering ervan. Vergeet niet, we zijn er voor jullie ,als een echte vriend.