Modulaire bouw is een moderne technologie die nieuwe mogelijkheden biedt en standaard oplossingen, zoals in de traditionele bouw, uitddaagt. Het is meer een meer gangbaar, niet alleen in de private, maar ook in de commerciële sector. Als fabrikant van modulaire huizen, willn we onze klanten tevreden stellen, door ze moderne, hoogwaardige, kant en klare huien te leveren. We stoppen niet bij een basic huis maar personaliseren elke wonig volgens de wensen van de klant. Kenmerkend voor onze huizen is de uitstekende isolatie, waardoor ze het ganse jaar door weinig energie verbruiken, de belangrijkste eigenschap die door iedereen gewaardeerd wordt die een huis zoekt met een lae gebruikskost. Bijkomend voordeel van modulaire bouw is dat de mogelijkheid bestaat om later, indien nodig bvb door een groeiende familie, het huis gewoon uit de breiden of zelfs gewoon te verplaatsen. We bieden daarvoor onzediensten in doorheen gans Europa en zelfs er buiten.

 

3D Wandeling –  “CAPRI”

 

Thuispresentatie “Sunrise “

 

3D-wandeling   “SUNRISE”

GEDETAILLEERDE INFORMATIE

Lark Modulmar construction is een architectuur gebasseerd op herhalende modules die een onafhankelijke bouweenheid vormen. Elk module is zo ontworpen dat ze gemakkelijk aan een andere kan worden gekoppeld. Dank zij het Easy Connect System, kunnen de modules zeer snel aan elkaar gekoppeld worden. Het systeem laat ook toe dat bijna iedere vorm gecreeerd kan worden zowel horizontaal als vertikaal.

Modulaire architectuur kan dankzij de herhaalbaarheid gemakkelijk worden aangepast aan de meeste soorten constructies. Van woningbouw – eengezinswoningen en meergezinswoningen, appartementen tot hotelarchitectuur – hotels, bejaardentehuizen, slaapzalen, kamers te huur, en eindigend met kantoor- en openbare gebouwen.

Elk element van de modulaire architectuur is zo ontworpen dat de verbonden modules een ruimte creëren die aan alle functionele eisen voldoet, terwijl een lichte en gemakkelijk aan te sluiten structuur behouden blijft.

BOUW VAN EEN MODULAIR GEBOUW

STRUKTUUR
Uitvoering van een modulaire opbouw. De eerste fase van het nauwkeurig verbinden van dragende kolommen, balken, verstevigingsribben en lateien. De fase van het maken van muren, vloeren, plafonds en daken.

INSTALLATIES EN MATERIALEN
Afwerkingsmaterialen. De fase van het monteren van de installatie en het vullen van de constructie met thermische, akoestische en vochtwerende isolatie. Installatie van gevels en wand-, vloer-, plafond- en dakbekleding. Installatie van modules. Installatie van modules. Vervoer met mobiele kranen naar bestemmingen. Verbindingsmodules en afwerkingswerkzaamheden – aansluiten van de installatie, dakbedekkingswerken, mogelijke montage van de gevel.

APPARATUUR
De laatste fase van het uitrusten van de module met meubels, badkamer- en woonelementen. Binnenafwerking, installatie van verlichtingsarmaturen, stopcontacten, schakelaars en bedieningsapparatuur.

VERVOER
Adequaat vervoer van d eindividuele onderdelennaar de bouwplaats. Voorbereiding van de montage.

MONTAGE EN AFWERKING
Vervoer met mobiele kranen naar de bestemming. Verbindingsmodules en afwerkingswerkzaamheden – aansluiten van de installatie, dakbedekkingswerken, mogelijke montage van de gevel.

TECHNOLOGIE

De individuele modulaire constructies bestaan ​​uit een lichte en duurzame houten constructie bestaande uit een set steunkolommen, balken, lateien en ribben. Alle wanden, plafonds en vloeren zijn voorzien van zeer efficënte materialen voor thermische, akoestische en vochtige isolatie. Elk element wordt nauwkeurig voorbereid in fabrieksomstandigheden door onze ervaren specialisten. De dwarsdoorsneden van de constructie en de dichtheid ervan worden gekozen afhankelijk van het type gebouw en de vereisten waaraan modules op een gegeven bouwplaats moeten voldoen – milieueisen, functionaliteit, wettelijke normen, vereisten voor het voldoen aan transportvoorwaarden en vele andere.

 

Vloer en dak

Binnenwanden

Buitenwanden

 

 Binnendeel – bekleding gemaakt van natuurlijke materialen. Hoogste kwaliteit. Aangepast aan luchtvochtigheid binnenshuis.

 

Buitendeel – duurzame gevelbekleding gemaakt van natuurlijke materialen of kunststof. Aangepast aan de aard van de externe omgeving, met de mogelijkheid om aan te vullen met extra isolatie.

 

Constructie- en isolatiedeel – elementen van de frameconstructie zijn gemaakt van constructiehout van de hoogste kwaliteit met vochtwerende en thermo-akoestische thermische isolatie van minerale wol.

TIJDSBESPARENDE UITVOERING

Het doorslaggevende voordeel van modulaire architectuur is de mogelijkheid om een ​​gebouw dat is samengesteld uit modulaire elementen in een kortere tijd op te richten en af ​​te werken dan bij traditionele constructies. Bouwwerkzaamheden kunnen worden onderverdeeld in twee hoofdfasen: – fabriekswerkzaamheden gerelateerd aan productie en – montage en afwerking werken op de bouwplaats. Deze divisie maakt de productie van modules in de fabriek mogelijk tijdens grond- en funderingswerken op de bouwplaats. Bovendien, dankzij de elementen van een herhaalbare structuur, is de tijd die nodig is om een ​​gebouw te ontwerpen ook korter dan de tijd die nodig is om een ​​traditioneel bouwproject te voltooien. Het samenstellen van modules is dankzij de ontwikkelde verbindingstechnieken veel minder tijdrovend dan het maken van wanden en plafonds door middel van storten of metselen.

 

Deze divisie maakt de productie van modules in de fabriek mogelijk tijdens grond- en funderingswerken op de bouwplaats. Bovendien, dankzij de elementen van een herhaalbare structuur, is de tijd die nodig is om een ​​gebouw te ontwerpen ook korter dan de tijd die nodig is om een ​​traditioneel bouwproject te voltooien. Het samenstellen van modules is dankzij de ontwikkelde verbindingstechnieken veel minder tijdrovend dan het maken van wanden en plafonds door middel van storten of metselen. ”

EEN HUIS VOL VOORDELEN

Leer en waardeer de voordelen van modulaire constructie

Modulaire bouw verkort het bouwproces aanzienlijk en versnelt het gehele projectimplementatieproces. We hebben maar een tiental weken nodig en je kunt in een volledig uitgerust huis wonen.

We hebben maar een paar dagen nodig om een ​​modulair huis op uw perceel te monteren. De snelheid van het bouwen van modulaire huizen is ongetwijfeld een van de grootste voordelen van modulair bouwen

Bij het maken van modulaire huizen richten we ons primair op materialen van goede kwaliteit en garanderen we een jarenlange duurzaamheid.

Bij onze projecten richten we ons op ruimte en doordacht ontwerp, dat ook wordt gekenmerkt door functionaliteit en gebruiksgemak.

U bepaalt zelf hoe uw huis eruit komt te zien en wat het gaat bevatten! We bieden een grote keuze aan afwerkingsmaterialen die zijn afgestemd op uw individuele behoeften. Elk extern en intern element van het huis kan individueel in kleur worden gepersonaliseerd, wat betekent dat elk project zijn eigen unieke karakter heeft

In onze modulaire woningen bieden we alles wat je nodig hebt om direct te kunnen wonen.

Onze huizen zijn ontworpen om de vaste kosten te minimaliseren. Beperkte uitgaven voor het verwarmen van het huis zorgen ervoor dat de onderhoudskosten binnen uw budget blijven.

Met modulaire bouwtechnologie kun je altijd meer modules toevoegen mocht je dat later nodig hebben.

DOWNLOAD DE CATALOOG

Alles in een oogopslag. Download en ontdek e nieuwste Lark cataloog 2021/22

DOWNLOAD DE CATALOOG
OFFERTE AANVRAGEN

Vul het aanvraagformulierinen laat ons de offerte opmaken voor uw droomhuis

OFFERTE AANVRAGEN
Lark Mobile Home Factory. Polish Factory of Mobile and Prefabricated Houses ”Lark Leisure Homes” Sp. z o.o.

Sowińskiego 12a, 76-150 Darłowo, Poland
NIP: 499 065 22 86

Phone: +48 94 314 9700
E-mail: biuro@larkfactory.com